szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Legalább egymilliárd forintot osztanának szét a játékosok és a stáb tagjai között, ha kiharcolják az Európa-bajnoki részvételt.

A Blikk úgy tudja, hasonlóan a két évvel korábbi, meghiúsult világbajnoki kvalifikációhoz, legalább egymilliárd forintot osztanának szét a játékosok és a stáb tagjai között, ha az együttes sikerrel veszi a novemberi (12., Oslo, 15., Budapest) pótselejtezős akadályt a norvégok ellen.

A lap azt írja: a régebbi szövetségi vezetés nem volt ilyen bőkezű, hiszen a 2010-es vébé elérésére a Kisteleki István vezette testület 1 millió eurót (azaz mintegy 310 millió forintot) dobott fel.

©

A prémium végső elosztásakor számít, hogy ki hányszor szerepelt a keretben, illetve mennyit játszott. Vági Márton, a szövetség főtitkára korábban azt mondta a lapnak, hogy a prémiumrendszer sikeres szereplés esetén méltányos elismerést tartalmaz.

A Magyar Labdarúgó-szövetség lapzártáig nem reagált a lap hívásaira.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!