szerző:
hvg.hu

A DVTK elleni meccs után állítólag szóban és tettekkel inzultálták a Fradi Groupama Arénából távozó szurkolóit. A Fradi-biztonságiak kérik, hogy jelentkezzen, akit hasonló atrocitás áldozata lett szombat este.

A Fradi Biztonsági Szolgálat közleményt jelentetett meg a klub honlapján hétfőn.

Ebben felidézték: a szombati FTC-DVTK mérkőzés után a Groupama Arénánál - az interneten nagy számban fellelhető kommentek, a biztonsági szolgálat tagjainak jelentései, a klubhoz eljuttatott panaszok alapján - durván inzultálták a stadiont elhagyó ferencvárosi szurkolókat, köztük nőket, gyermekeket, időseket.

Alpári, trágár módon szidalmazták, fenyegették a kijárat előtt a nézőket, néhányukat vizes palackokkal dobálták meg, s csak a rendőri jelenlétnek köszönhetően nem történt komolyabb atrocitás -

írták a Fradi-biztonságiak, akik most várják mindazok jelentkezését, akiket a mérkőzés után támadás vagy inzultus ért. Kérik, hogy aki ilyen atrocitásról tud beszámolni, jelentlezzen a [email protected] címen, a cég ugyanis eljárást kezdeményez azok ellen, akik veszélyeztették a Fradi-szurkolók biztonságát.

A szombati mérkőzés helyett egyébként Fradi-drukkerek csoportja tüntetett a Hősök terén a klubelnök Kubatov Gábor lemondását követelve Orván Viktortól.

Jó estét, jobb szurkolást! - Fradisták tüntettek a Hősök terén

Nyílt levelet írtak Orbán Viktorhoz a Politikusmentes Ferencvárost követelő szurkolók.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!