szerző:
MTI/hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A portugál kupa döntője előtt olyan történt, amire eddig nem nagyon volt még példa futballstadionban.

Lehet cifrázni azt, ahogy egy-egy sporteseményre megérkezik a labda. Hozták már ejtőernyővel (nyilván nem is egyszer), jött helikopterrel, küldték be gyerekekkel, a portugálok azonban most egy egészen új megoldást választottak.

A kupát egyébként – a bajnokság után – a Benfica Lisszabon nyerte, miután 2-1-re verte a Guimaraest. A Benfica története során 26. alkalommal hódította el a Portugál Kupát, s ez a 11. olyan szezon, amelyben a bajnokságban és kupában is diadalmaskodott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!