szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elképesztő összművészeti performansszal állt az ország és világ elé Christoph Daum német edző, a román válogatott feje, amikor lemondásáról kérdezték. Mintha Bernd Storckot és Pintér Attilát vegyítették volna össze.

"Negatív! Negatív!" horkantott egykoron Pintér Attila magyar szövetségi kapitányként sajtótájékoztatón, amire most Christoph Daum tromfolt rá. A román válogatott kapitányát arról kérdezték, lemond-e a lengyelek elleni 3-1-es vereséget követően, mire kicsit felment nála a pumpa, és kikelt az újságírók ellen. Akik soha nem szántak egy szót sem az elért eredményekre, kiforgatják a szavait, hazudnak, sőt tulajdonképpen nem tekinthetőek románnak sem. "ÉN románabb vagyok, mint maguk, akik csak a pusztítással foglalkoznak" bődült el Daum ékes angol nyelven úgy, hogy szegény Shakespeare forog a sírjában.

Érdemes megnézni, a videó egyben alapfokú nyelvlecke magyar labdarúgóedzőknek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Leleplezték a megújult Minit

Leleplezték a megújult Minit

Sportdízel: Magyarországon a 341 lóerős új Audi SQ5 TDI

Sportdízel: Magyarországon a 341 lóerős új Audi SQ5 TDI

Tavasszal érkezik Varga Juditék javaslata a nagy techcégek hazai szabályozásáról

Tavasszal érkezik Varga Juditék javaslata a nagy techcégek hazai szabályozásáról