szerző:
hvg.hu

Családja egy német magazin értesülése szerint fontolgatja, hogy a tengerentúlra viszi az egykori autóversenyzőt.

Amióta Michael Schumacher 2013 decemberében súlyos agysérülést szenvedett, nagyon keveset tudni az állapotáról. Családja teljes hírzárlatot rendelt el, és előfordult, hogy kártérítésért perelte a hétszeres Formula–1-es világbajnokról nem megalapozott híreket terjesztő médiumokat.

A német Bravo most mégis újabb sztorival állt elő az autóversenyző-legendáról. A lap szerint Schumacher nagyon gyenge, felesége pedig azt tervezi, hogy a Genfi-tó partján található otthonukból az Egyesült Államokba viszi további kezelésre.

Schumacheréknek a magazin szerint van egy farmjuk Dallasban, egy közelben dolgozó, agyi sérülésekre specializálódott orvos pedig vállalná az ellátását.

(via Mirror)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!