szerző:
hvg.hu

1958 óta nem fordult elő, hogy a Squadra Azzurra nem jut ki a világbajnokságra, nem csoda hát, hogy szomorkodtak az olasz drukkerek.

A pótselejtező visszavágóján, a milánói San Siróban sem sikerült gólt szereznie a svéd válogatott ellen az olaszoknak, így a korábbi négyszeres győztes nem lesz ott a jövő nyári, oroszországi világbajnokságon. A mérkőzés után a csapat kapitánya, Gianluigi Buffon sírva nyilatkozott, és bejelentette: nem húzza fel többé a címeres mezt. Ugyanígy döntött a középpályás Daniele De Rossi és a védelem két oszlopa, Andrea Barzagli és Giorgio Chiellini is.

A stadionban a kiengedésre várakozó svéd szurkolók az olasz csapat és drukkerek teljes összeomlását látva a Monty Python egyik slágerét, a Brian életéből ismert Always Look on the Bright Side of Life-ot (Mindig az élet napos oldalát nézd) kezdték énekelni:

Kérdés persze, hogy mindez javított-e bármit a hazaiak közérzetén. Azt tippeljük, nem.

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!