szerző:
hvg.hu

Egyre szövevényesebbé válik Paintsil ügye: most a játékos német ügynöke egy helyi lapnak nyilatkozva közölte, több tiszteletet várt volna a Ferencvárostól, mert szerinte a magyarok számára is egyértelmű, hogy a játékos nincs jól. Egyes hírek szerint a malária azonban csak trükk, a 19 éves tehetséget pedig már rég leigazolta a belga Genk.

Már vissza kellett volna térnie Budapestre az FTC fiatal támadójának, Jospeh Paintsilnek, de úgy tűnik, hogy az időközben maláriával diagnosztizált játékos ehelyett egyre távolabb kerül Magyarországtól.

A ghanasoccernet.com című helyi sportlap megszólaltatta a játékos német ügynökét, Emmanuel Gyasit, aki elmondta, minden dokumentumot, beleértve az orvosi papírokat is megküldték a magyar klubnak, amely azonban nem volt hajlandó elfogadni a hivatalos kommünikét. Gyasi szerint a ferencvárosiak tiszteletlenek vele és ügyfelével, Paintsillel szemben is.

"Azt vártam, hogy az FTC tiszteletet mutat aziránt a játékos iránt, aki az év góljáért járó díjat is elnyerte három hónappal azután, hogy Magyarországra szerződött" – mondta a portálnak az ügynök.

Paintsilről néhány napja derült ki, hogy maláriás, hazájában kórházban is kezelték. A hírt klubja, a Ferencváros is elismerte. A játékosnak azóta vissza kellett volna térnie Budapestre, hogy megkezdje a téli felkészülést, ám Paintsil továbbra sem érkezett meg.

A helyzetet nagyban bonyolítja, hogy 19 éves támadót közben a belga Genkkel hozták hírbe, s különféle pletykák is terjedni kezdtek, amelyek szerint a betegség csupán trükk, Paintsil pedig már rég a belgáké.

Az FTC Labdarúgó Zrt. elnöke nemrég úgy fogalmazott, "a végsőkig el fognak menni", mert presztízsügynek tekintik a játékos megszerzését. Ennek érdekében már felvették a kapcsolatot egy zürichi jogi irodával is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Tolatóradar: Dubajban már valóság a Jedi visszatér

Tolatóradar: Dubajban már valóság a Jedi visszatér

Húsz éven át felvette halott anyja nyugdíját egy győri nő

Húsz éven át felvette halott anyja nyugdíját egy győri nő

Késői, ködös üzenet - Princz Gábor halálára

Késői, ködös üzenet - Princz Gábor halálára

Emmi: minden hajléktalannak jut hely

Emmi: minden hajléktalannak jut hely

Peren kívül egyezne meg a BKV az oroszokkal a metrófelújítás kötbéréről

Peren kívül egyezne meg a BKV az oroszokkal a metrófelújítás kötbéréről

Rejtélyes Microsoft-üzenet: érdemes figyelnie, ha van OneDrive tárhelye

Rejtélyes Microsoft-üzenet: érdemes figyelnie, ha van OneDrive tárhelye