szerző:
hvg.hu

Második helyen zárta a rövidprogramot Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron párosa jégtáncban. A franciák annak ellenére szerepeltek ilyen jól, hogy Papadakisnak némi gondja akadt a ruhájával.

Sírva sétált el Gabriella Papadakis a vegyes zónában várakozó újságírók előtt, miután táncuk alatt partnere egy emelésnél véletlenül kikapcsolta a ruhája felső részét, így az folyton elcsúszott, szabadon hagyva az egyik mellét. A legtöbb kérdésre így párja, Guillaume Cizeron válaszolt, ami nem csoda azután, hogy a "balesetet" több százezer ember láthatta élőben a tévéképernyők előtt, de még a Kangnung Arénában is visszajátszották a szurkolóknak.

"Frusztráló egy ruhaprobléma miatt pontokat veszíteni, ilyesmire nem tudunk felkészülni edzés közben. Mégis büszke vagyok, hogy ilyen nehéz körülmények között is képesek voltunk egy jó programot futni" – nyilatkozta Cizeron.

©

A USA Today újságírójának sikerült egy rövid válasz erejéig megszólaltatnia Papadakist. Amikor arról kérdezte, hogy érzi magát a jégtáncos, csak annyit mondott egy szomorú mosollyal, hogy nem túl jól.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!