szerző:
hvg.hu

A drukkereknek hólapátot is maguknak kell vinniük.

"Nagy mennyiségű vastag hótakaró borítja" a Paksi FC pályájának füvét, azt kellene eltakarítani, hogy a csapat lejátszhassa első bajnokiját a DVTK ellen szombaton.

A gyepre pedig nem lehet gépekkel ráhajtani – olvasható a klub honlapján közzétett felhívásban –, a jelenlegi enyhébb időjárás miatt ugyanis azok óriási károkat okoznának benne.

Marad tehát a hagyományos, a kézi megoldás, a hólapátolás, ebben kérik a drukkerek segítségét. Persze ők sem henyélnek majd: "természetesen mind élvonalbeli, mind pedig utánpótlás csapataink, és Klubunk összes dolgozója kiveszi részét a munkálatokból, de még így sem vagyunk elegen ennek a hatalmas feladatnak az elvégzésére" – írták.

A szurkolókat csütörtökön 16 órára várják a stadionhoz. Hólapátot – kérik – mindenki vigyen magával.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!