szerző:
hvg.hu

Infarktus okozta a Vasas legendájának korábbi rosszullétét.

Rosszul lett, majd kórházba került február elején a 61-szeres válogatott labdarúgó Mészöly Kálmán. A NSO írása szerint agyvérzés gyanúja is felmerült, ám a vizsgálatok másfajta diagnózist állítottak fel. Az egykori világválogatott közben nagyon lefogyott, szinte alig evett, és mindemellett kétoldali tüdőgyulladással küzdött.

A kezeléseknek hála Mészöly idővel jobban lett, és azóta már kikerült az intenzív osztályról, jelenleg a Szent Ferenc Kórházban kezelik. A portál szerint ha minden jól alakul, március 21-én hazaengedik, de továbbra is nagyon kell vigyáznia magára, ugyanis kiderült, hogy korábbi rosszullétet infarktus okozta.

A lapnak Mészöly Kálmán fia, Mészöly Géza nyilatkozott, azt mondta, "apám szíve szerencsére az infarktus ellenére is rendkívül erős, és mindent elkövetünk, hogy ne kelljen műteni. Tornáztatják, már rendszeresen sétál, és a hangulata is jobb."

Az NSO úgy tudja, Tarlós István Pro Urbe-díjra terjeszti fel a legendás labdarúgót.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!