szerző:
hvg.hu

Egy hatalmas molinóval emlékeztek meg a rajongók a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Forma–1-es pilótáról.

A hivatalos Ferrari-szurkolótábor harminc méter hosszú molinót készíttetett a Forma–1-es szezon előtti barcelonai tesztre. A nézőtérre kiakasztott molinóra – jelezvén, hogy a német autóversenyzőt soha nem fogják elfelejteni – azt írták: "Michael Forever".

©

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. A német pilóta állapotáról azóta nagyon kevés információt adtak ki, annyit lehet mindössze tuni, hogy jelenleg svájci otthonában gyógyul, de járni és állni segítség nélkül továbbra sem tud – írja a Mirror.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!