szerző:
hvg.hu

A Diósgyőri VTK egygólos előnyt szerzett a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Az egyetlen gólt Nikolaosz Joannidisz lőtte a 34. percben.

Pintér Attila, aki a hétvégi, Paks elleni bajnokin – annak ellenére, hogy klubja deklarált célja a magyar tehetségek kinevelése volna, amire milliárdokat kapnak tao-befizetésekből – kilenc külföldi játékost küldött pályára, ezúttal három légióssal kezdett. Később pedig becserélt még kettőt.

A korábbi szövetségi kapitány a Paks ellen egyébként egyáltalán nem volt megelégedve külföldi játékosainak teljesítményével. Ahogy korábban megírtuk, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy "összevissza rugdalták a labdát", majd arra jutott, hogy "itt el kell gondolkodnia egy-két külföldi úriembernek, hogy mit tesz ezért a klubért, és mit nem".

PAFC: Hegedüs L. - Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajkovszki, Zsidai, Márkvárt, Madarász (Perosevic, 61.), Prosser (Knezevic, 46.), Molnár G. (Radó, 72.), Henty

DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Brković, Forgács - Shestakov, Tóth B., Kocsis (Hasani, 23.), Ugrai (Vela, 46.) - Szarka, Ioannidis (Bacsa, 81.)

(M4 Sport)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!