szerző:
hvg.hu

Kiderült, mennyire súlyos sérülést szenvedett néhány nappal a főcsoportdöntő előtt.

Hatalmas csatában győzött január 21-én a New England Patriots a Jacksonville Jaguars ellen a profi amerikaifutball-liga amerikai főcsoportjának (AFC) döntőjében, ezen a meccsen dőlt el, hogy újra ott lehetnek a Super Bowlban, ismét harcba szállhatnak a Vince Lombardi-trófeáért.

Azt már a mérkőzés előtt is tudni lehetett, hogy a New England veterán irányítója, Tom Brady sérülten játszik majd, méghozzá a dobó kezével történt valami, amikor a szerdai edzésen összeütközött az egyik csapattársával. Hogy ne derüljön ki, mennyire súlyos a sérülés, Brady kesztyűt viselt a következő sajtótájékoztatón, és egyetlen, az állapotára vonatkozó kérdésre sem volt hajlandó válaszolni. Később kiszivárgott, hogy a sebet tíz öltéssel kellett összevarrni.

Brady sérült jobbját mostanáig nem lehetett látni, a hétfőn közzétett Tom vs. Time című dokumentumfilm-sorozat utolsó epizódjában azonban megmutatták az irányító jobb kezének hüvelykujja alatt húzódó, jó két centiméteres, mély vágást.

(via)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!