szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pont úgy, ahogy azt a miniszterelnök egy éve már kérte.

Helyi lapértesülések szerint az al-Vahda megállapodott új légiósával, aki Dzsudzsák Balázs utódja lesz, mivel a magyar futballista nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a klubnál – írta az nso.hu.

Az Emirates al-Jum értesülése szerint az új futballista egy irányító középpályás lesz, amire nagy szüksége van a gárdának, hogy előrébb tudjon lépni. A hivatalos bejelentésre a héten kerülhet sor, az új játékos a Sebastián Tagliabúe, Rim Csang Vu, Murad Batna légiósfogathoz csatlakozik.

Dzsudzsák Balázs ebben a szezonban 19 bajnoki mérkőzésen hat góllal és hat gólpasszal zárt, csapata pedig ezüstérmet szerzett.

Lehet azonban, hogy most eleget tett Orbán Viktor felszólításánák, és valóban hazatér. 

A miniszterelnök alig egy éve éppen az Budapesten tartózkodó egyiptomi elnökkel készült találkozni, amikor egy belvárosi szálloda előtt Dzsudzsákot látta meg, és nyomban hozzá is sietett. Miután kölcsönösen megérdeklődték egymástól, hogy vannak, s kiderült, hogy a focista még egy hétig szabadságát tölti, aztán utazik vissza Abu-Dzabiba, a miniszterelnök nekiszegezte a felvetést:

Most már hazajöhetne. Nem tudom, mit keres ott, az araboknál. Most má’ vót ott eleget!"

"Jövök szívesen" – felelte Dzsudzsák, aki ezt állítása szerint már az "elnök úrnak" (feltehetően Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének) is mondta már.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!