szerző:
hvg.hu

Hardi Richárd augusztustól fokozatosan beáll majd játszani is.

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy a Ferencváros fiatal jégkorongozójának, Hardi Richárdnak két év után kiújult a rákbbetegsége, ezért őssejtbeültetés vár rá. A Blikk viszont most arról számol be, hogy sikeres volt a kezelés, és a 25 éves Hardi ismét visszatérhet a csapathoz.

A hokisnál először 2015-ben állapítottak meg nyirokcsomórákot, amelyet legyőzött, ez újult ki 2017 szeptemberében is. Hardi ezután februárban átesett egy őssejtátültetésen, az azt követő kezelésekre pedig jól reagált a szervezete, és napról napra javult az állapota. 

A legfrisseb eredményei is negatívak, így az orvosok engedélyezték neki, hogy ismét profi sportolóként éljen, a pénteki erőnléti felmérésen már ő is jelen volt.

A sportoló a Fradi.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy az erőnléti tréner kidolgozott számára egy testre szabott edzéstervet a nyárra, és augusztustól fokozatosan beáll majd játszani is. Hardinak a szakvezetés egy évvel meg is hosszabbította a szezon végén lejáró szerződését.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!