szerző:
hvg.hu

Soha, de tényleg soha nem jöttünk volna rá, ezt miből sikerült levezetni.

Tiltják a focit, védik az embereket – ezzel a címmel jelent meg cikk a Magyar Időkben. A szerző szerint „Oroszországban rend van, néha kicsit túllihegik a dolgokat, de ki tenne mást az ő helyükben a világ legnagyobb sporteseménye alatt”.

Ugyanis „a Szent Izsák Székesegyház előtti téren tilos labdázni, és a tizenkilencedik századi építészet egyik műremekét, a világ harmadik legnagyobb kupolájával rendelkező csodát látva, teljesen indokolt a tiltás. Focizni lehet, kell és szabad, de vb ide vagy oda, nem mindenhol.”

És hogy mi volt a tábla, amit a szerző látott, és amiből levezette, hogy micsoda rend és fegyelem van Oroszországban? Nem fogják kitalálni. Ez.

Ami mindössze azt jelenti: lakó-pihenő övezet vége.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!