szerző:
hvg.hu

A fáradhatatlan horvát válogatottat extra bizonyítási vágy fűtötte, árulta el a csapatkapitány: az angol média beszólásaiból merítettek erőt a hosszabbításban megnyert elődöntőn.

"Azt írták fáradtak vagyunk, hát gondoltuk megmutatjuk, mennyire is vagyunk azok" - nyilatkozta Luka Modric, a horvátok csapatkapitánya az angolok legyőzése után az ITV-nek.

©

 "Az angol szakértők, a tévés kommentátorok mind alábecsültek minket. Szerintem mostanra tudják, hatalmas hiba volt leírni minket.

A szavaik csak még elszántabbá tették ezt a csapatot,

talán most megtanulják, hogy jobban tiszteljék az ellenfelet" - tette hozzá a középpályás.

Luka Modric az angol sajtóval ellentétben csapattársairól egy rossz szót sem tudott mondani.

"Hihetetlen, hogy mire képes ez a horvát csapat. Játékban, küzdeni tudásban, a soha fel nem adásban" - szólt a csapatkapitány örömittas nyilatkozata Moszkvában.

"Csak az számít, hogy Horvátország győzött. Teljesen lényegtelen, hogy ott vagyok-e vagy sem a gólszerzők között" - ezt már a 112. percben döntő találatot jegyző, előtte azonban számos kritikát kapó Mario Mandzukic tette hozzá az orosz éjszakában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!