A Nemzeti Sport úgy tudja, a magyar szakember két évre szólóan kötelezte el magát a PSG-hez.

A sportlapnak adott interjújában Lőw azt mondta, még csak három napja van a klubnál, de már most érzi, mekkora felelősséggel jár ott dolgozni.

Az, hogy egy magyar edző eljuthat idáig, szerintem nagy tett. Tisztában vagyok azzal, hogy a PSG-nél nemcsak magamért, hanem a magyar futballért is dolgozom

- jelentette ki Lőw Zsolt.

Szerinte az RB Leipzignél módfelett megbecsülték őt, és mint mondta, minden követ megmozgattak, hogy maradásra bírják. “Három évet töltöttem Lipcsében, amennyire megszerettem őket, annyira megszerettek engem. Egyebek mellett ezért volt nehéz az elválás.”

Elmondása szerint, amikor szerdán aláírta a szerződését, idegőrlő időszakot zárt le. “Addig hiába próbáltam családi és baráti körben pihenni, szüntelen azon zakatolt az agyam, mi lesz velem, mi lesz a szeretteimmel, hol folytatódik a pályafutásom, merre sodor bennünket az élet.”

Lőw szerint ehhez képest kissé kifacsarva, az utolsó pillanatban esett be, de nem bánja, mert ebben a közegben szerinte nem lesz nehéz feltölteni az akkumulátorokat.

Arról is beszélt a lapnak, hogy a mögöttükk hagyott tizenhat esztendőben Németországban és Ausztriában éltek a családdal, a némettel így tökéletesen elvoltak, ez azonban Franciaországban kevés lesz a boldoguláshoz. “A német mellett angolul is beszélek, de minél előbb szeretnék megtanulni franciául is. Ahogy berendezkedtünk, kezdődhetnek a nyelvórák” - mondta.

Kiderült, hogy az egy hete a PSG-hez aláírt Buffon is munkába állt, Lőw azt mondta, már egy-két edzés is kijelenthető, hogy élmény vele dolgozni. “Nála többet kevesen tettek le az asztalra, ám ezt egy másodpercig nem érzékelteti. Hihetetlenül szimpatikus, közvetlen, sőt barátságos, nagy erőssége lesz a csapatunknak.”

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben

Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben

Gruevszki átgyalogolhatott Macedóniából Albániába

Gruevszki átgyalogolhatott Macedóniából Albániába

"Gyakorlatilag felmelegítjük a bolygót, ami megakadályoz bennünket a szaporodásban"

"Gyakorlatilag felmelegítjük a bolygót, ami megakadályoz bennünket a szaporodásban"

Éneklés után győzelemmel folytatta Hosszú Katinka

Éneklés után győzelemmel folytatta Hosszú Katinka

Skála áruház lesz az Alexandra könyvesház helyén

Skála áruház lesz az Alexandra könyvesház helyén

CIA: A szaúdi trónörökös ölethette meg az újságírót

CIA: A szaúdi trónörökös ölethette meg az újságírót