szerző:
MTI

A vendég szurkolók szétpirózták a mérkőzés elejét.

A ciprusi APOEL továbbjutott a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójából. A Hapoel Beer-Seva elleni visszavágó a tervezettnél később kezdődött, mert a vendég izraeli szurkolók jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt használtak a lelátón.

A meccs ezért már az első percekben félbeszakadt, később azonban sikerült helyreállítani a rendet a stadionban.

Sallai kezdőként 89 percet töltött a pályán, csapata a 2-2-re végződött első mérkőzés után a visszavágót 3-1-re megnyerte.

Nagy Dominik együttese, a lengyel bajnok Legia kiesett a luxemburgi F91 Dudelange-zsal szemben. A varsóiak az első, hazai találkozót 2-1-re elveszítették, a visszavágón pedig 2-2-es döntetlent játszottak idegenben. A magyar játékos csütörtökön kezdő volt, majd a 69. percben lecserélték.

A 48 csapatos csoportkörbe a 21 kiemelt gárda mellé a selejtező negyedik fordulójának 21 továbbjutója kerül – a találkozókat jövő héten, illetve augusztus 30-án rendezik –, valamint további hat kieső a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójából.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!