szerző:
hvg.hu

Cikos Erik bénázása miatt csúszott a kezdés, aztán a játékvezető úgy döntött, cserélni kell.

"Megmondom őszintén, ilyet még életemben nem láttam" – mondta a Debrecen-MTK bajnoki meccsének kommentátora, miközben a debreceni csapat egészségügyi stábja percek óta próbálta lerángatni Cikos Erik ujjáról a gyűrűjét.

A játékvezető egy ideig türelmesen várt, hátha enged az ékszer, és a felvidéki újonc végre pályára tud lépni – ezt ékszerrel a testén a balesetveszély miatt nem teheti meg –, egy idő után azonban megelégelte a szerencsétlenkedést, és jelezte: cseréljen a csapat.

Herczeg András tehát még a meccs kezdete előtt kénytelen volt elhasználni az egyik cseréjét, és Kusnyir Eriket beküldeni a gyepre Cikos helyett.

A mérkőzés végül 3-3-as döntetlennel ért véget.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!