szerző:
hvg.hu

A szerencsétlen időzítés miatt lemaradt a főtábláról a New Haven-i tornán a versenyző.

Levélben üzent szurkolóinak Babos Tímea, a teniszező ezt honlapjára posztolta vasárnap. Arról írt: nehéz időszakon megy keresztül, úgy érzi, manapság bármit csinál, nem sikerül, legyen szó egyéni, vagy páros versenyről.

„Természetesen ez a sikertelenségi időszak nagyon megvisel lelkileg; az önbizalmamat is megtépázta, de mindezek ellenére továbbra is kőkeményen dolgozom” - írta a versenyző, aki arról is beszámolt, hogy lemaradt a főtábláról a jövő heti New Havenben rendezendő keménypályás női tenisztornán.

„Harmincnyolcadikként neveztem, és első várakozó voltam a főtáblára. Sajnos folyamatosan esett Cincinnatiben, így nem tudtam átérni a kvalifikációra, illetve a WTA szabályai szerint amíg valaki versenyben van, nem mondhatja le a következőt, így az, aki esetleg tudta, hogy nem megy át New Havenbe, nem tudta lemondani, és feleslegesen sorsolták be” - fogalmazott, hozzátéve, a jövő hetet így versenyzés helyett a US Openre való felkészüléssel fogja tölteni.

Jó hírt is megosztott szurkolóival Babos Tímea: hétfőtől újra világelső lesz párosban, és egyéniben is a legjobb 40 között van.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!