szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szerhij Rebrov 1994 és 1999 között a később az Aranylabdát is elnyert Andrij Sevcsenko éktársa volt a Dinamo Kijevben. Ez volt az ukrán klub egyik aranykorszaka, 1999-ben az elődöntőig jutott a BL-ben.

Rebrov egyik korai megmozdulása: a BL 1993-94-es szezonjában szenzációs gólt vágott a Barcelonának.

Rebrovra és Sevcsenkóra azóta is mint varázslatos csatárkettősre emlékeznek. Rebrov 1992 és 2000 között 189 meccsén 93 gólt lőtt a Kijevben, Sevcsenko 1994 és 1999 között 117 meccsen 47-et. A 1999-2000-es szezonban a BL-ben Rebrov volt a gólkirály 10 találattal. A videók minősége sajnos nem mérhető ahhoz, amit ők ketten műveltek a pályán.

Az 1997-98-es BL-szezonban ők ketten intézték el a Barcelonát idegenben:

A Dinamónál 2014-től három éven át edzőként is sikeres volt, nem csoda, hogy a klub videóján is felidézik néhány gólját.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!