szerző:
hvg.hu

Az ukrán sportsajtó szerint félmilliárd forinthoz közelít a járandósága szezononként.

Ahogy szerdán megírtuk, az ukrán Szerhij Rebrov lett a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Thomas Dollal.

A megállapodás részleteiről a felek nem nyilatkoztak – azt sem tudni, hány évre szerződött a csapathoz –, a Nemzeti Sport az ukrán Sport.ua információira hivatkozva azt írja: a szakember fizetése „a magyar klubban épphogy meghaladja a szezononkénti 1,5 millió eurót (486 millió forint)”.

A lap megjegyezte, hogy Rebrovot – aki játékosként és a Dinamo Kijev edzőjeként is komoly sikereket ért el – többek között a lengyel Legia Warszawa is megkörnyékezte, a felek azonban nem tudtak megállapodni a pénzügyi feltételekben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Sport

Szenzációs csatár volt a Fradi új edzője

Szerhij Rebrov 1994 és 1999 között a később az Aranylabdát is elnyert Andrij Sevcsenko éktársa volt a Dinamo Kijevben. Ez volt az ukrán klub egyik aranykorszaka, 1999-ben az elődöntőig jutott a BL-ben.