szerző:
hvg.hu

Budapestről indulhatna 2020-ban, legalábbis erről tárgyal a Magyar Triatlonszövetség elnöke.

Az olasz országúti kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia három nyitó etapjának, az úgynevezett Big Startnak a magyarországi megrendezéséről kezdett tárgyalásokat a triatlonszövetséget vezető Bátorfi Béla.

Bátorfi a Pannon Cycling Team tulajdonosa – és Orbán Viktor fogorvosa –, amely a Tour de Hongrie-n is indult, és az abszolút hatodik helyen végzett.

A Nemzeti Sportnak nyilatkozva Bátorfi azt mondta, hatalmas presztízst, reklámértéket és turisztikai bevételt jelenthetne az országnak, ha az olasz verseny néhány szakaszát itt rendeznék.

Bátorfiék a kétszeres Tour de France-, kétszeres Giro d’Italia- és háromszoros Vuelta-győztes Alberto Contadorral közös kerékpáros-akadémiát terveznek nyitni Magyaroszágon.

Alberto Contadorral karöltve kerékpáros-akadémiát létesítenének Magyarországon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!