szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2004 óta a Sport TV közvetítette az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga mérkőzéseit. Ezek most az AERNA4-re kerülnek át.

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4 (volt Storyt TV), így a jövőben a csoporthoz tartozó ARENA4 sugározza az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga mérkőzéseit – írta közleményében a sportcsatorna.

A közelgő szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból minden fordulóból öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, ahol az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.

A liga mérkőzéseit 2004 óta a Sport TV adta, az Index azt írta, a csatornánál úgy spekulálhattak, hogy mivel 16 évig szinte senki nem akarta itthonról elvinni a jogokat előlük, most sem fogja, és kivárhatnak az üzlettel. Tévedtek.

A jövőben az ARENA4 csatornán lesznek láthatóak az NFL mellett a MotoGP és az IndyCar futamai, és itt közvetítik az NHL, a skót Premier League, az angol másodosztályú bajnokság, a Championship és a francia férfi kézilabda-bajnokság mérkőzéseit is.

Network4 portfóliójába egyébként az ARNEA4 mellett a TV4, a STORY4, a GALAXY4 és a FILM4 csatornák tartoznak bele.

Az ARENA4 a három legnagyobb szolgáltató közül csak a Vodafone (korábban nevén: UPC) kínálatában szerepel, ill. pár kisebb kábelszolgáltatónál. De minden bizonnyal szeptemberre – ekkor indul az új NFL-szezon – megegyeznek a többiekkel is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Leszaggatták a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról

Leszaggatták a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról

Egyetlen játékos sem került idén az utánpótlásból a felcsúti fociakadémia felnőttcsapatába

Egyetlen játékos sem került idén az utánpótlásból a felcsúti fociakadémia felnőttcsapatába

Radikálisan felforgatja a tengeri táplálékláncot a globális felmelegedés

Radikálisan felforgatja a tengeri táplálékláncot a globális felmelegedés