szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az utóbbi időben két tekintélyes amerikai napilap is komolyan foglalkozott a tengerentúli internetes póker helyzetével.


Az Egyesült Államokban továbbra is hatalmas vita dúl az online szerencsejáték ügye kapcsán, és továbbra sem tisztázott, hogy a póker milyen besorolást érdemel. A tengerentúlon immár évek óta tartó vitában csak nehezen mozdulnak el a dolgok, az internetes póker legalizációjáért küzdők szerint most felgyorsulhat a folyamat.

Ugyanis két amerikai napilap is komoly cikket közölt a témában, ráadásul mindkét írás a póker online formájának korlátozása ellen emeli fel a hangját. A Los Angeles Times és a Washington Post kimerítő írása is arról szól, hogy képtelenség, hogy a világ túlnyomó részén feltételek nélkül engedélyezett online póker éppen az Egyesült Államokban futott legyűrhetetlennek tűnő akadályokba.

Az online póker ügyéért küzdők szerint a két írás nagyban segítheti a gyors rendeződést, a két cikkel a médiaháború eldőlt. A pókerjátékosokat tömörítő szervezet (PPA) első embere, John Pappas szerint a nemzeti média felfigyelt az ügyre, és már le is tette voksát, ezzel nagyban elősegítve a póker ügyének mielőbbi kongresszusi meghallgatását.

A Poker24.hu legfrissebb híre: November Nine: Moon már a Holdon jár

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Végelszámolás alatt áll az Elios-ügy központi cége

Végelszámolás alatt áll az Elios-ügy központi cége

A piramisjáték hazai nagyasszonya – Magyar svindlerek, 7. rész

A piramisjáték hazai nagyasszonya – Magyar svindlerek, 7. rész

Elszántság és kreativitás

Elszántság és kreativitás