Virtuális barátnő lesz Bódi Sylvi

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A bájos modell lesz az arca annak a hamarosan induló szolgáltatásnak, amely hazánkon kívül egyelőre csak Hong Kongban elérhető.

Miu-miújság?
A 2002-ben a nyuszis magazintól az Év Playmate-je díjat elnyerő Sylvi jelenleg a Vodafone előfizetők által elérhető wapos felületen az erotikus szekció háziasszonya, ahol exkluzív fotókat érhetnek el a felhasználók. Emellett nemrégiben egy hazánkban szintén újításnak számító szolgáltatással is megjelent a csinos modell.

A hölgy rajongói ugyanis olyan csengőhangokhoz juthatnak hozzá, amelyek Sylvi hangján szólalnak meg ha hívás érkezik, sőt akár saját telefonjuk kicsöngésének a hangját is lecserélhetik egy-egy huncut mondatra, amelyet a zöld szemű díva suttog azok fülébe, akik éppen arra várnak, hogy ismerősük felvegye a kagylót.

A mobil erotika nem várt sikerén felbuzdulva jött a Virtuális Barátnő ötlete. A fejlesztő cég a Hong Kongban már működő szolgáltatás alapjait használja fel a szintén Vodafone előfizetők számára elérhető játékban. A bátor vállalkozóknak gondoskodnia kell róla, hogy saját virtuális Sylvijük mindig boldog és kiegyensúlyozott legyen. Természetesen ez korántsem egyszerű, hiszen a kos jegyében született szépség szeszélyességét is számításba kell venni az udvarlás során.

Három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, amelyet mindenkori hangulata is befolyásol. Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad azonban a törődést, ugyanis ilyen esetben a hölgyemény vagy faképnél hagyja virtuális lovagjait, vagy belefárad a folyamatos nyaggatásba és már nem értékeli annyira a kedveskedést, mint korábban. A legügyesebb csábítók azonban fokozatosan feloldhatják a kezdetben szemérmes szépség gátlásait, s akár – korábban sehol meg nem jelent - pikáns fotóra is számíthatnak.

A Playmate továbbra is rajta tartja ujjait a kor ütőerén, s multimédás tartalmakkal felszerelt saját weboldala mellett hamarosan elindítja blogját is, amelyen keresztül mindent megtudhatnak majd az érdeklődők a macskaszemű lány mindennapjairól. Azok pedig, akik megkísérelik mobiltelefonjukon keresztül meghódítani a szépséget, a készítők szerint a későbbiekben akár személyesen is találkozhatnak majd vágyuk tárgyával, egy vacsora keretein belül. Kérdés, hogy a virtuális Sylvi nem lesz-e féltékeny hús-vér önmagára.