Új javítócsomag jelent meg a Microsoft Office 2003-hoz

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A mai napon hozzáférhetővé vált a felhasználók számára a Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2). Az új szervizcsomag megoldást nyújt az Office 2003 legkritikusabb biztonsági problémáira.

A Service Pack 2 szervizcsomag különböző biztonsági frissítéseket, alkalmazás-kiegészítéseket és -továbbfejlesztéseket tartalmaz, valamint a Microsoft Office kliens- és szerver alkalmazásai szempontjából jelentős stabilitás- és teljesítmény-növekedést eredményező eszközöket foglal magába.
 
Az SP2 szervizcsomag az Outlook program kiegészítéseként egy olyan bővítményt tartalmaz, amely segít az adathalászat (phishing) megakadályozásában. Az SP2 révén az Outlookban a kéretlen levelek mostantól egyszerű szövegként jelennek meg, így nem fordulhat elő HTML-adatok véletlen megjelenítése. A szervizcsomag emellett letiltja a kéretlen e-mail üzenetekben a hivatkozásokat is.

Az SP2 szervizcsomag a Microsoft belső teszteredményei alapján számos hibajavítást és továbbfejlesztést tartalmaz az Office alkalmazásaihoz és kiszolgálóprogramjaihoz, így a programcsomag teljesítménye és megbízhatósága javul a telepítés után.

A Windows SharePoint Services és a Microsoft Office InfoPath 2003 frissítése lehetővé teszi a hamarosan megjelenő SQL Server 2005 és Visual Studio 2005 verziók támogatását. Az SP2 szervizcsomag frissítései emellett ingyenesen letölthetőek a Microsoft weboldaláról.