3D-s tévézés, facebookozás elérhető áron az új Toshiba TV-ken

3D-s tévézés, facebookozás elérhető áron az új Toshiba TV-ken

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Toshiba új televíziói, az RL838 és a TL838 / 868 sorozatszámú, modellek kedvező áron elérhető eszközök, amelyek...

Forrás: www.audiovideohd.fr

A Toshiba új televíziói, az RL838 és a TL838 / 868 sorozatszámú, modellek kedvező áron elérhető eszközök, amelyek követik a televíziós üzletág trendejit, beleértve az otthoni hálózatok integrációját, a webes hozzáférést és 3D megjelenítést.

Az új RL838 és TL838 / 868 sorozatú tévékészülékek tartalmazzák a SMART-TV szolgáltatások használatához szükséges valamennyi eszközt: csatolófelületek széles választékát – például USB, HDMI és LAN –, továbbá lehetővé teszik a vezeték nélküli kapcsolatot a választható WLAN USB eszköz használatával. A DLNA-tanúsítvány garantálja a szabványt támogató más eszközökkel való együttműködést, emellett a HbbTV (Hybrid broadcast broadband TV, azaz hibrid tévé) szolgáltatásai is elérhetőek a készülékekben. (A hirdetés alatt folytatjuk.)

A HbbTV egy nyílt platform, amely a sugárzott és a szélessávú tévészolgáltatások zökkenőmentes kombinálását teszi lehetővé, például megjeleníti a tévéprogramokkal vagy az internetre feltöltött adásokkal kapcsolatos egyéb információkat az adás során. A hibrid szolgáltatások kiegészítéseként az RL838, valamint a TL838 / 868 modellek értéknövelt szolgáltatásokhoz és különféle tartalmakhoz biztosítanak egyszerű hozzáférést a Toshiba Places portálon keresztül. Ez utóbbinak köszönhetően a felhasználók közvetlenül a tévékészülékeken keresztül nézhetnek és oszthatnak meg webalapú tartalmakat, amelyeket egy megbízható szolgáltató közvetít. A Video Place szolgáltatással on-demand videoszolgáltatások érhetők el előfizetéssel vagy megtekintett tartalmankénti fizetéssel (pay-per-view).

A News Place számos hírszolgáltatáshoz, míg a Music Place különféle zenekatalógusokhoz és internetes rádiószolgáltatásokhoz nyújt hozzáférést. A Social Place szolgáltatás segítségével a felhasználók videókat és fényképeket tölthetnek fel webes platformokra, és egyszerűen megoszthatják azokat barátaikkal és családtagjaikkal világszerte. A szolgáltatás emellett hozzáférést biztosít a Facebookhoz, így a felhasználó kapcsolatban maradhat ismerőseivel.

A TL838-as és a TL868-as sorozat készülékei 3D tartalmakat is képesek megjeleníteni a 3D Full HD LED képernyőkön. Támogatják az aktív záras 3D technológiát, így a háromdimenziós tartalmak megtekintésekor a lehető legjobb képminőséget biztosítják. A kifinomult háttérvilágítás-vezérlést kínáló Advanced Motion and Resolution (AMR) 200 technológiával felszerelt panelek egyenletes, folyamatos módon képesek megjeleníteni a mozgást. Az RL838, valamint a TL838 / 868 sorozatú tévékészülékek többféle képátlóval is kaphatók.

 

Hozzászólások