Április 3-án debütál a Kinect Star Wars

Április 3-án debütál a Kinect Star Wars

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Xbox 360 és a LucasArts bejelentette, hogy 2012.

Az Xbox 360 és a LucasArts bejelentette, hogy 2012. április 3-án megjelenik a „Kinect Star Wars” című játék, valamint az Xbox 360 Limited Edition „Kinect Star Wars” konzol. A film és a konzol rajongói számára minden bizonnyal örömteli nap lesz ez, hiszen mostantól bárki az otthonában üdvözölheti a popkulturális ikon, a Star Wars univerzum jól ismert karaktereit és helyszíneit.
 
Az előzetesen bejelentett Jedi, Podracing és Rancor játékmódok
- Space battles: Hatalmas csata az űrben a birodalmiak űrhajói ellen.
- Speeder Bikes and Landspeeders: vezethetjük a filmekből ismert klasszikus járműveket!
- New duels: párbajozhatunk Darth Vaderrel és Dooku gróffal!
- Újabb párbajok a Fate játékmódban: csatáról csatára fejleszthetjük képességeinket és új trükköket tanulhatunk, miközben legyőzzük a Sötét Oldal harcosait!
- New Galactic Dance Off mode: Galaktikus tánc-party a mozifilm inspirálta zenékre!

Az Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” konzol tartalmazni fog egy exkluzív C-3PO kiegészítőt is, amelyet a Dance játékmód kihívásait teljesítő  játékosok érhetnek el. A 3D támogatással érkező “Kinect Star Wars” az idei év egyik legnagyobb sikerének ígérkezik és nem hiányozhat egy igazi Kinect rajongó gyűjteményéből sem!
 
Aprócska megjegyzés, hogy február 9-én Magyarországra is megérkezik a Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D című mozifilm. A filmről további információk itt találhatók.

Hozzászólások