Aratott a Canon a TIPA díjaknál!

Aratott a Canon a TIPA díjaknál!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Hat különdíjat nyert el a Canon a világ vezető fényképészeti kiadványainak szövetsége, a Technical Image Press...

Hat különdíjat nyert el a Canon a világ vezető fényképészeti kiadványainak szövetsége, a Technical Image Press Association (TIPA) által odaítélt kitüntetések közül – jelentette be a cég. A megelőző évben megjelentetett legjobb termékeket elismerő TIPA-díjakat az iparág legáhítottabb kitüntetéseinek tartják. A 2012-es díjak ismét méltatták a Canon széles portfóliójában jelen lévő minőséget, így a forradalmian új Cinema EOS családot is.
A TIPA a világ vezető fényképészeti kiadványainak szerkesztőiből álló zsűrije évente – az innovációtól a kialakításon át az általános termékminőségig minden szempontot figyelembe véve – értékeli a legújabb termékeket. A zsűri az elmúlt 12 hónapos időszakban bemutatott legkiemelkedőbb termékeket díjazza, és ebben az évben a Canon következő modelljeit részesítette elismerésben:

- A legjobb professzionális DSLR-gép: Canon EOS-1D X
- Legjobb felsőkategóriás kompakt fényképezőgép: Canon PowerShot G1 X
- Legjobb professzionális DSLR-objektív: Canon EF 8-15mm f/4L USM halszem
- Legjobb multifunkciós fotónyomtató: Canon PIXMA MG8250
- Legjobb video DSLR: Canon EOS 5D Mark III
- Legjobb professzionális videokamera: Canon EOS C300 digitális filmkamera

„Nagyszerű eredmény, hogy a TIPA hat díját is begyűjthettük. Az elmúlt év kivételes volt a Canon számára: egy sor úttörő terméket jelentettünk be, így például a mérföldkőnek számító EOS C300-at és a régóta várt EOS 5D Mark III gépet” – nyilatkozta Kieran Magee, a Canon Europe professzionális marketing részlegének igazgatója. „A TIPA-zsűri fantasztikus reakciója jól jelzi a Canon elkötelezettségét a kiemelkedő minőségű képalkotás mellett, valamint hogy valóban lenyűgöző fogyasztói és professzionális termékeket készítettünk.”

Hozzászólások