C.S.I után Cybergeddon: új sorozat a kiberbűnözés veszélyeiről

C.S.I után Cybergeddon: új sorozat a kiberbűnözés veszélyeiről

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Anthony E. Zuiker, a C.S.

Anthony E. Zuiker, a C.S.I (A helyszínelők) franchise író-producere és produkciós cége, a Dare to Pass a Dolphin Digital Mediával együttműködve bejelentette, új sorozatot készít, “Cybergeddon” címmel. A filmsorozat kizárólag a Yahoo!-n kerül bemutatásra, a történet pedig a számítógépes bűnözés és a személyazonosság-lopás egyre nagyobb fenyegetésére világít rá, valamint felfedi digitális életünk sebezhetőségeit is.

A “Cybergeddon” forgatása már elkezdődött, és olyan szereplőket tudhat a magáénak, mint Oliver Martinez (az Unfaithful - A hűtlen - sztárja), aki a megfoghatatlan kiberbűnözőt, Gustov Dobreffet alakítja, valamint Missy Peregrym (ő a Rookie Blue – Kékpróba című filmből lehet ismerős), aki az FBI ügynök, Chloe Jocelyn szerepében tűnik fel. A szereplőgárda további tagjai Manny Montanak (aki a Breakout Kings című sorozatban szerepelt legutóbb), Frank Parker FBI ügynök szerepében, valamint Kick Gurry (Speed Racer – Totál Turbó), aki egy egykori kiberbűnözőből lett jófiút alakít, Chase “Rabbit” Rosent. Diego Velasco (A “The Zero Hour” akciófilm rendezője) szintén csatlakozott a projekthez, hogy rendezőként keltse életre a történetet.

A sorozathoz a Norton is hozzájárul technikai szakértelmével, így hitelességet, valamint biztonsági betekintést kölcsönöz a történetnek. Sőt a film egyik karaktere, Winston Chang egy valós személy, a Norton kiberbűnözési szakértőjének filmbéli mása.

A történet Chloe Jocelyn FBI ügynök mindennapjait követi, amint egy sor, látszólag független kibertámadás után nyomoz. Ebben segítségére van társa, Frank Parker ügynök, valamint a bebörtönzött mester hacker, Chase “Rabbit” Rosen. Chloénak és csapatának meg kell törnie a Gustov Dobreff által vezetett bűnözési gyűrűt, mielőtt túl késő lenne. Egy olyan világban, amelyben egyre elterjedtebb a digitalizáció és mindenki csatlakozik valahová, bárki veszélyben lehet…

 

Az egyedülálló digitális eseményként és a krimi 2.0-a verziójaként emlegetett “Cybergeddon” világszerte a Yahoo!-n debütál 2012 őszén, így a sorozat részei a Yahoo! globális, 700 milliós közösségét szórakoztathatja magával ragadó történetével.

Hozzászólások