Dizájnos és karcsú telefon a Vodafone-nál

Dizájnos és karcsú telefon a Vodafone-nál

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Június közepétől már elérhető a Vodafone-nál a HTC legkarcsúbb telefonja, a mindössze 7,9 mm vékony HTC One S.

Június közepétől már elérhető a Vodafone-nál a HTC legkarcsúbb telefonja, a mindössze 7,9 mm vékony HTC One S. A HTC One család harmadik, és egyben középső tagja kiváló minőségű anyagokból készült, és igazán kecses dizájnnal kápráztatja el leendő használóit. 

A 4,3 colos Super AMOLED technológiájú, 540x960 képpont felbontású kijelző szépen visszaadja a 8 megapixeles kamerával rögzített képeket, és akár a Full HD minőségben (1080p) készített videót is.

A HTC One S-nek is csupán 0,7 másodpercre van szüksége egy fotó elkészítéséhez, így egyetlen fontos pillanat sem vész el. Ráadásul a gyenge fényviszonyok miatt sem kell aggódni, hiszen az F2.0-ás fényérzékenységű objektív ezt a problémát is megoldja. Az elkészült fényképeket a 25 GB-os online tárhely-szolgáltatásban, a DropBoxban is lehet gyűjteni, ami több mint tízezer nagyfelbontású fotó tárolására alkalmas.

Az élmények megörökítése mellett figyelemre méltó a Beats Audio hangszínkiemelés is, emellett számos hasznos előre telepített programot rejt a készülék, így például hírolvasót, SoundHound zenefelismerőt, sőt még zseblámpa alkalmazást is.

A HTC One S Mátrix 7 tarifával már 9 990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone prémium üzleteiben.

Hozzászólások