Ez a jövő: a Pirate Bay oldaláról már fizikai tárgyakat is le lehet tölteni

Ez a jövő: a Pirate Bay oldaláról már fizikai tárgyakat is le lehet tölteni

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Izgalmas korban élünk, amiben a gyerekkor fantáziái napról napra válnak valósággá a technikai gyorsvonatnak...

©

Izgalmas korban élünk, amiben a gyerekkor fantáziái napról napra válnak valósággá a technikai gyorsvonatnak köszönhetően. Itt van például az oldal, aminek gazdái majdnem megteremtették a világbékét azzal, hogy minden jó dolgot letölthetővé tettek a világ számára - ingyen.

Persze semmi sincs ingyen, így a The Pirate Bay csapatán is csattant az ostor, de ez nem volt elég az oldal elpusztításához. Így az oldal a mai napig a legaktívabb ingyenes torrent oldalak egyike, amelyről filmeket, zenéket és programokat vadászhatunk le.

©

Legújabb menü-kategóriájukat viszont nagyon érdekesnek találtuk: a physibles részből olyan fájlokat tölthetünk le, amik képesek fizikai tárgyakká "alakulni". A furcsa kategória abból az apropóból készült, hogy egyre jobban terjednek a 3D printerek, amelyek - egyelőre - egyszerűbb fizikai tárgyak másolására képesek.

©

A physibles egyelőre még csak három nyomtatható tárgyat tartalmaz: egy sípot, egy robotmodellt és egy autót. Az oldal szerint azonban hamarosan eljön az idő, amikor nincs több selejtes, ezért visszaküldött tárgy, nincs több gyerekmunka - és még ételt is lehet majd nyomtatni az éhes embereknek. Meglátjuk.

(Forrás: Mashable.com)

Hozzászólások