Fehér és fekete színben is kapható a Nokia Lumia 800 a Vodafone-nál

Fehér és fekete színben is kapható a Nokia Lumia 800 a Vodafone-nál

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Nokia Lumia 800 a Microsoft és a Nokia közötti sikeres együttműködésből származó első okostelefon, amely kiválóan...

A Nokia Lumia 800 a Microsoft és a Nokia közötti sikeres együttműködésből származó első okostelefon, amely kiválóan egyesíti a Windows Phone operációs rendszer minden előnyét a Nokia telefonok elegáns vonalvezetésével, képalkotási és navigációs képességeivel. A Nokia Lumia 800 fekete és fehér színben április második felétől a Vodafone kiemelt üzleteiben vásárolható meg. A fehér készüléket a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Vodafone teszi elérhetővé.

A Nokia Lumia 800 finom kidolgozású, elegáns készülék, melynek egy darabból álló készülékteste teljesen körülöleli a 3,7 hüvelykes, WVGA felbontású (800x400 képpont) ClearBlack AMOLED kijelzőt. A készülék használata rendkívül egyszerű, a kedvenc alkalmazások a személyre szabható kezdőképernyőről egy mozdulattal elérhetők. A telefon hátlapján kapott helyet a 8 megapixeles, kettős LED vakus, autofókuszos Carl Zeiss kamera, amellyel kiváló képek és akár HD (1280x720 képpont) felbontású videók is készíthetők, amelyek az egyérintéses megosztási funkciónak köszönhetően egy szempillantás alatt kikerülhetnek bármelyik közösségi oldalra. A képek, dokumentumok, zenék tárolásáról a 16 GB-os belső memória, illetve a 25 GB-nyi tárhelyet nyújtó ingyenes SkyDrive-fiók gondoskodik.

A Nokia Lumia 800 tulajdonképpen egy mobil irodának is tekinthető, hiszen a felhasználó útközben is használhatja a Microsoft Office 2010 alkalmazások mobilra szánt verzióit, így a Wordöt, az Excelt, a PowerPointot és a OneNote-ot is. Ezek, és minden más alkalmazás gyors működéséről az 1,4 GHz-es processzor gondoskodik.

Az utazások másik kiváló eszköze a lépésről lépésre vezérlő Nokia autós navigáció, valamint az útvonaltervezéssel kapcsolatos információk lekérése, melyekhez a térképek wi-fi-n keresztül is letölthetőek a Windows Phone Piactérről. A piactéren egyre több magyar nyelvű alkalmazás lesz elérhető.

A fehér Nokia Lumia 800 Mátrix 7 tarifával már 20 990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone kiemelt márkaboltjában.

Hozzászólások