Új viszonteladói programot indít az Adobe

Új viszonteladói programot indít az Adobe

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Adobe egyszerű, következetes szerkezetet biztosít a jelenlegi viszonteladói hálózata számára.

Az Adobe egyszerű, következetes szerkezetet biztosít a jelenlegi viszonteladói hálózata számára. Ez a rendszer azokat a kis-, közép- és nagyvállalati viszonteladókat jutalmazza, akik bővítik az Adobe technológiákkal kapcsolatos ismereteiket, és motiváltak abban, hogy ezeket az ügyfeleiknek is bemutassák. „Számunkra azok a legfontosabb partnerek, akikre a saját piacaikon megbízható tanácsadóként tekintenek az ügyfelek” nyilatkozta Rafal Maciejewicz az Adobe kelet-európai régió kereskedelmi és értékesítési csatornákért felelős igazgatója. „Az új viszonteladói programunkkal optimális szerkezetet alakítottunk ki a partnereinkkel való hatékonyabb és szorosabb együttműködéshez”.

A csatlakozás regisztrált viszonteladóként ingyenes és nagyon egyszerű: a viszonteladók online jelentkezhetnek. A program következő szintje, a Tanúsítvánnyal rendelkező viszonteladói szint által biztosított előnyök elnyerése érdekében a partnerek ingyenes, saját igényeik szerint ütemezett online képzéseken és vizsgákon vehetnek részt, hogy megszerezzék a szükséges minősítést. A program két további szintet tartalmaz azon viszonteladók számára, akik szorosabban kívánnak együttműködni az Adobe vállalattal a vállalkozásuk tervezésében és fejlesztésében: az Arany és a Platina fokozatot.

A program egyik kiemelt szolgáltatása az Ajánlatregisztráció, amellyel az Adobe a partnerek értékesítés előtt végzett munkáját jutalmazza.  A kedvezményt nem feltétlenül az értékesítést véglegesítő viszonteladó kapja, hanem az a partner, aki regisztrálja az ajánlatot.  Ez az ösztönző a legtöbb értékesítési lehetőséget jóval nyereségesebb értékesítési megállapodássá alakítja, amely a legjobban teljesítő viszonteladókat jutalmazza. Az Ajánlatregisztrációt a Tanúsítvánnyal rendelkező és magasabb szintű viszonteladók vehetik igénybe a programban.

A hivatalos Adobe forgalmazók a Tanúsítvánnyal rendelkező és magasabb szintű viszonteladók számára az Adobe Halmozott licencelési programot (CLP) kínálják, így tovább erősíthetik a kapcsolatukat ezekkel a kulcsfontosságú és speciális partnerekkel. A forgalmazók aktívan részt vesznek az Adobe tevékenységeiben a viszonteladói hálózat kialakítása, támogatása és bővítése terén, valamint új és izgalmas marketing- és piacfejlesztési feladatokat is végeznek, amelyek minden szintű viszonteladó számára hasznosak lesznek.

Hozzászólások