Tervezzünk útvonalat az iPhone-nal az egész országban!

Tervezzünk útvonalat az iPhone-nal az egész országban!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Nemrégiben vált elérhetővé az iPhone felhasználók számára az Útvonalterv.

Nemrégiben vált elérhetővé az iPhone felhasználók számára az Útvonalterv.hu online közlekedési szolgáltatás okostelefonos verziója, az Útvonalterv mobil alkalmazás. A weboldalt napi több tízezer felhasználó látogatja az interneten, hogy hiteles és szemléletes útbaigazításhoz jusson. A több éve működő oldal sikerén felbuzdulva döntöttek a fejlesztők úgy, hogy elkészítik az okostelefonra optimalizált változatot, amely így mobileszköz segítségével akár útközben nyújthat segítséget az ideális útvonal megtalálásában.

A program az autós, gyalogos és kerékpáros útvonaltervezésen kívül az egész országra kiterjedő tömegközlekedési útvonalajánlatot is nyújtana. Mindez ráadásul ingyenesen férhető hozzá az App Store-ban.

A két pont között megtervezett útvonalak hitelességét több adatforrás szavatolja: a térképi alapok a rendszeresen frissülő TopMap Magyarország adatbázisra épülnek, az útiterv pedig mindig az aktuális forgalmi és menetrendi viszonyoknak megfelelő, ezt autós közlekedés esetén a Traffic Nav TMC információi, tömegközlekedés esetében pedig a naprakész menetrendi adatok biztosítják. Az útvonal tervezhető a telefon pillanatnyi pozíciójából vagy bármely megadott címről, tömegközlekedés esetén akár választható időpontban is. A kiszámolt útitervek összefoglaló itinerként tekinthetők meg, sőt, a regisztrált felhasználók számára akár térképen is megjelennek.

Hozzászólások