Legyen szem előtt az időjárás-előrejelzés böngészés közben

Legyen szem előtt az időjárás-előrejelzés böngészés közben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Az a helyzet, hogy nem vagyunk nagy hívei a különféle böngésző Toolbaroknak, de ezúttal mégis kivételt teszünk.

Az a helyzet, hogy nem vagyunk nagy hívei a különféle böngésző Toolbaroknak, de ezúttal mégis kivételt teszünk. Tesszük ezt azért, mert az AccuWeather Community Toolbar egy mindenki számára fontos (általában) információt jelenít meg folyamatosan a böngészőnk használata közben: az időjárási adatokat.
Persze ez a Toolbar is undokoskodik kicsit és szeretné átállítani az alapértelmezett keresőmotort és a Home oldalunkat is, de ezt a két opciót szerencsére ki lehet kapcsolni az első indításnál, vagy a telepítésnél (ez böngészőtől függ). Az eszköztáron láthatjuk az aktuális időjárási adatokat, illetve kétnapos előrejelzést is. Az óránkénti és több napos lebontást pedig egy kattintással elérjük, természetesen az AccuWeather oldalán.

Az eszköztár emellett ablakos Facebook elérést is biztosít, jelzi e-mail fiókjaink új üzeneteit és beépített internetes rádiót is tartalmaz. Ezeket a beállítások gombra kattintva kikapcsolhatjuk, ha nem szeretnénk őket használni.

Az Accuweather.com adatait egyébként nem csak Toolbarként, hanem akár mobil alkalmazásként is kényelmesen elérhetjük, de erről a linkről számos extra letölthető tőlük.
Ahogy az elején is jeleztük, nem vagyunk Toolbar rajongók, rábeszélni erre sem fogunk senkit, de akinek megtetszett, nyugodtan telepítheti, nálunk megfelelően működött, és a használt böngészőnél megszokott módon el is távolítható (erre amúgy immár mindegyik modern böngészőben komoly figyelmet fordítanak). Akinek így sem jön be, annak tudunk ajánlani helyette temérdek egyéb - ingyenes - időjárás-jelentő megoldást, erre a linkre kattintva.

Hozzászólások