Bárkiből lehet akciófilmes a Miveu iPhone-hevederével

Bárkiből lehet akciófilmes a Miveu iPhone-hevederével

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Lehet, hogy remek videókat rögzíthetünk az almás telefonnal, de siker helyett könnyen kudarcba torkollhat a dolog, ha...

Lehet, hogy remek videókat rögzíthetünk az almás telefonnal, de siker helyett könnyen kudarcba torkollhat a dolog, ha kicsúszik a kezünkből. Akkora kudarcba, hogy esetleg a már meglévő fotóinknak, adatainknak is búcsút inthetünk, mert az iPhone belehal a zuhanásba, nekünk meg egy életre lerombolja amatőrfilmes ambícióinkat. Ezt nyilván senki nem akarhatja - gondolhatták a Miveu készítői, akik egy már régóta fennálló űrt töltenek be kiegészítőjükkel.

©

Mint látható, ez egy jól rögzíthető hámként funkcionál, amit felcsatolhatunk mellkasra, lábszárra, felkarra, ahogy tetszik. Így szabadon maradnak a kezeink, úgyhogy bátran nekiugorhatunk bringás, motoros, hegymászós, ejtőernyős videóinknak. És az abszolút nyerőfaktor: halszemoptika is került a kamera lencséje elé.

Ezzel pedig az iPhone nyomban versenytársává válik az extrémsportosok körében népszerű, tenyérnyi GoPro kamerának, amivel ilyen videókat lehet készíteni. Ugyanis a Miveu-val meg ilyet lehet:

Igaz, a Gopro feleennyire sem rázkódik be, szóval annyira mégsem biztos, hogy a két versenyző ugyanabba a súlycsoportba számít - még ha az iPhone 4S-be már építettek stabilizátort is. Az árversenyben viszont orrhosszal győzhet a csodaheveder: mindössze 80 dollárért (kb. 18 ezer forintért) juthatunk hozzá.

Hozzászólások