Mit szólnál egy rágógumi méretű, hordozható számítógéphez? (videó)

Mit szólnál egy rágógumi méretű, hordozható számítógéphez? (videó)

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Egy igazi kis zsebokosság fog az idén megjelenni.

Egy igazi kis zsebokosság fog az idén megjelenni. Sokan választják a laptopokat, amiért kisebb méretük miatt bármikor, bárhová magukkal vihetik. Elég sokan vannak olyanok is, akik egyszerűen csak nagy mennyiségű adatot akarnak magukkal vinni. Az FXI cég megtalálta azt a középvonalat, amely azoknak készült, akik szeretnének különböző adatot vinni magukkal, de többre van szükségük, mint egy sima külső adathordozóra.

©
©
©

Az FXI Cotton Candy egy hordozható, USB adathordozó méretű zsebszámítógép. A rengeteg kimenetének köszönhetően képes kijelzővé alakítani egy HDTV-t, egy laptop monitort, telefont és tabletet is a csatlakoztatását követően. A két kimenete egy USB 2.0-ból és egy HDMI-ből tevődik össze, ám az oldalán másfajta bemenetek is vannak.

A szerkezet egy dual-core 1,2 GHZ Samsung Exynos ARM CPU-val működik, amilyennel a Samsung Galaxy S II működik. A rajta lévő Android rendszert egyszerűen csak csatlakoztatni kell egy USB vagy egy HDMI bemenethez, majd működésbe is lép. A Cotton Candy Bluetooth kapcsolattal is el van látva, hogy egeret és billentyűzetet is hozzá lehessen kapcsolni. Bekapcsolást követően a kis szerkezet futtatja a saját Android 2.3-as rendszerét, 1080-as HD videókat játszik le, WiFi kapcsolatra képes, és még egy microSD kártyát is kapott, hogy nagyobb legyen a kapacitás.

A Cotton Candy már most előrendelhető, méghozzá nagyon kedvező, 200 dolláros (~43 000 forint) áron.

Forrás: engadget.com

Hozzászólások