NY Tech day - első nap. A legjobb startup cégek

NY Tech day - első nap. A legjobb startup cégek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Több mint kétszáz, a Nagy Almában indult és működő startup IT-vállalkozás mutatkozott be ma, a New York Tech Day első...

Több mint kétszáz, a Nagy Almában indult és működő startup IT-vállalkozás mutatkozott be ma, a New York Tech Day első napján. Idén is érdekes ötleteket és cégeket ismerhettünk meg. A legnépszerűbbek közül is kiemelkedik az egyedi ötletre épülő FoundIT. A szolgáltatás lényege: ha elvesztünk valamit, akkor az internetes közösség segít megtalálni! Nincs más dolgunk, mint egy apró azonosítót rendelni tárgyainkhoz – ha esetleg elveszítjük őket, ezek alapján a FoundIt (illetve felhasználói) megtalálja és visszajut hozzánk. Cserébe természetesen ugyan ezt várják tőlünk is.

Fotó: Sarah Tew/CNET

 Szintén népszerű volt a VoiceBunny standja. Ez a szolgáltatás hangokat, szinkron hangokat és voice-over tehetségeket tömörít egy adatbázisba. Több mint 100 000 „hang” közül választhatunk, meg is hallgathatjuk őket, sőt kis is közvetítik nekünk a tehetségeket. Céges telefon, automata-ügyfélszolgálat, szinkron vagy filmelőzetes hang: bármire is legyen szükség, itt találunk hozzá hangot (és embert). További érdekes kiállítók: az adakozni vágyók és karitatív felhasználók izgalommal figyelhetik a TheMutual-t, ha az online zene és streaming jövője érdekel, akkor pedig a MyStream-re érdemes koncentrálni.

Hozzászólások