Napi vásárlási körkép - Superfrog visszatér

Napi vásárlási körkép - Superfrog visszatér

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Steam hétvégi ajánlata (ingyenes Nation Red) lassan lejár, meghosszabbították viszont az Edge akcióját, így ma ismét...

A Steam hétvégi ajánlata (ingyenes Nation Red) lassan lejár, meghosszabbították viszont az Edge akcióját, így ma ismét négy euróért vehetjük meg ezt a retró-stílusú platformjátékot.

A külalak ne tévesszen meg senkit, az Edge egy remek darab, hosszú időre kellemes szórakozást tud nyújtani. A GG semmi újdonsággal nem szolgált a hétvégén, igaz, ők a Mass Effect csomag-akcióval már letudták a hetet. Az egyetlen érdekesség, hogy bekerült a kínálatba a DOOM3 Mac-verziója, tovább bővítve ezzel a GG Macintosh-játék kollekcióját. Az ID a Hard Reset c. akciójátékot árazta le alaposan, háromezer forintért tölthetjük most le az eredetileg kb. hétezer forintnak megfelelő dollárért árult játékot. A GOG egy nagyon régi, ám nagyon klasszikus kedvencet pakolt a kínálatba: tölthető és játszható az eredetileg Amiga számítógépeken megjelent, a kilencvenes években szinte kultikus Superfrog c. játék.   

Hozzászólások