Személyre szabott relaxáció a számítógéppel, ingyen

Személyre szabott relaxáció a számítógéppel, ingyen

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Relax Melodies maces verziója, méghozzá ingyenes és fizetős változatban egyaránt.

A Relax Melodies maces verziója, méghozzá ingyenes és fizetős változatban egyaránt. Ez az egyik kedvenc relaxációs alkalmazásunk iPhone-on és iPaden, illetve most már OS X-en is. A programban a felhasználó válogathatja össze, hogy milyen zajokat, dallamokat, hangokat szeretne együtt hallani. A vihartól, a tengerzúgáson át, a madárcsicsergésig mindent megtalálunk benne, néhány kellemes aláfestő loop társaságában és persze a relaxációt segítő extra zajokkal. Feltöltődéshez, elalváshoz vagy meditációhoz egyaránt készíthetünk magunknak válogatásokat. Utóbbi esetében jól jöhet, hogy beállíthatunk riasztásokat is, nehogy a nagy meditálásban sikerüljön elkésnünk mondjuk egy találkozóról.

A program ingyenes változatában valamivel kevesebb hang és dallam áll rendelkezésünkre, mint a 4 euróért megvásárolható Premium kiadásban, illetve az ingyenes verzió alsó részén a fejlesztők hirdetik a saját alkalmazásaikat is. Persze akinek igazán bejön a program, az valószínűleg hajlandó lesz kiadni rá a 4 eurót is.
A felület gyakorlatilag azonos az iPaden és iPhone-on megismerttel, így a használata nagyon egyszerű. Mi is csak azt sajnáljuk, hogy nem támogatja az OS X Lion teljes képernyős üzemmódját, ami itt kifejezetten praktikus lenne.

Hozzászólások