Új és egyedi informatikai képzés IT-szakembereknek

Új és egyedi informatikai képzés IT-szakembereknek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Nagy érdeklődés kísérte az Adecco IT Academy nyitó előadását, amellyel új és egyedi informatikai képzés indult el.

Nagy érdeklődés kísérte az Adecco IT Academy nyitó előadását, amellyel új és egyedi informatikai képzés indult el. A kiemelt műhelyképzés célja, hogy összefogja és szakmailag támogassa azokat az IT-szakembereket, akik a folyamatos tanulás és önképzés mellett képzelik el szakmai fejlődésüket. A képzés a nemzetközi Adecco vállalat-csoport 50 éves tapasztalataira épül.

A kezdeményezés amúgy egyedülálló és jövőbemutató a magyar piacon. A rendezvény exkluzív jellegű, hiszen a legjobb IT-szakembereknek teremt fórumot a szakmai alapú eszmecserére.

A nyitórendezvény előadója,Smulovics Péter a Morgan Stanley-től, a világméretű bank által használt alkalmazások működési alapjaiba nyújtott betekintést. A cég budapesti irodájában közel 350 IT-szakember dolgozik a pénzügyi informatika legkülönbözőbb területein. Smulovics ezen alkalmazási területek széles skáláját mutatta be, beleértve a nagy sebességű tőzsdei kereskedés IT-fejlesztésre kifejtett hatását, a Morgan Stanley cloud- és grid-stratégiákkal kapcsolatos nézeteit, valamint hogy miként válhat kulcsfontosságú versenyelőnnyé a cég számára az IT-fejlesztés.

A prezentáció felkeltette a résztvevők érdeklődését, és annyi kérdést, vitapontot generált, hogy két órával túlnyúlt az eredetileg tervezett időtartamon. Mindezt Spiller László, az Adecco Magyarország vezető tanácsadója úgy értékelte: „azt kapták, amit vártak”, és 2012 februárjában biztosan lesz folytatása az Adecco Magyarország által indított kezdeményezésnek.

Hozzászólások