Újabb all-in-one PC az Acertől, üzleti felhasználásra

Újabb all-in-one PC az Acertől, üzleti felhasználásra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A modern, minimalista dizájnt kapó Acer Veriton Z46xx sorozat könnyedén illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe...

A modern, minimalista dizájnt kapó Acer Veriton Z46xx sorozat könnyedén illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe kifinomult stílusával és érzetével. Precíz mértani vonalai kiemelik az ezüst és matt fekete szín kombinációját, luxus hatást sugározva. Az All-in-One kivitel úgy takarít meg helyet, hogy egyesíti a számítógépet, monitort, hangszórót, webkamerát és mikrofont, megszüntetve a kábelek tömkelege okozta zűrzavart, csupán egyetlen vezetékre redukálva az igényt. A VESA fali konzol előkészítés alapból megtalálható benne, ami új lehetőségeket nyit meg az üzleti felhasználás számára és segíti az SMB tevékenységeket.

Teljesítmény tekintetében a 3. generációs Intel Core i processzor családot használja ki a gép, mely optimális sebességet és sima többfeladatú működést nyújt.

A széles 23”-os (58.4 cm) vagy 21.5”-os (54.6 cm) Full HD érintőképernyő, a gyors 5 ms válaszidő és az erős grafikai megoldások jóvoltából könnyedén dolgozhatunk full HD anyagokkal. Az új Intel HD grafikus vezérlő sima HD videolejátszást és nagyszerű képminőséget garantál. A multi-touch funkcionalitású képernyőnek köszönhetően, a Veriton Z46xx sorozat dinamikus felhasználói élményt kínál.
A 8 GB DDR3 memória segíti az erőforrás-igényes alkalmazások sima futását.

Ami a tároló helyet illeti, 1.5 TB-os háttértár áll rendelkezésre. A gépen összesen hat USB csatlakozó található, melyekből kettő USB 3.0-ás.

A Veriton sorozat biztonsága, védelme és kezelhetősége érdekében minden számítógép fel van szerelve az Acer ProShielddel, ami egy alapvető biztonsági és menedzsment eszközökből álló, egységes felhasználói felületről elérhető programcsomag. Az Acer Backup Manager jóvoltából a fontos adatok biztonságban vannak a balesetektől és az összeomlásoktól is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen készítsenek biztonsági mentést adataikról, míg az Acer eRecovery Management igény szerinti helyreállítást biztosít.

Hozzászólások