Vékony Motorola kagylótelefon komplett funkcionalitású HTML böngészővel

Vékony Motorola kagylótelefon komplett funkcionalitású HTML böngészővel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Motorola Mobility ma bemutatott Motorola GLEAM+ telefonja az elegáns formatervű, díjnyertes tavalyi összecsukható...

A Motorola Mobility ma bemutatott Motorola GLEAM+ telefonja az elegáns formatervű, díjnyertes tavalyi összecsukható modell még karcsúbb változata.

A Motorola GLEAM+ 13,5 mm-es kagylótelefonja tökéletesen simul a tenyérbe. A könnyen kezelhető felhasználói felülettel és tiszta, éles képernyővel ellátott Motorola GLEAM+ tervezésekor fontos szempont volt az egyszerűség és a logikus használat. A készülék LED mátrix kijelzője figyelemfelkeltő értesítésekkel és riasztásokkal gondoskodik róla, hogy a felhasználó egyetlen hívást vagy üzenetet se szalasszon el.

A Motorola GLEAM+ fényképezőgép (2 MP) és videokamera funkciót is tartalmaz, így gazdája többféle módon is rögzítheti és megoszthatja emlékeit barátaival és családtagjaival – személyesen, képüzenetek formájában vagy a közösségi oldalakon. A telefon megkönnyíti a kapcsolattartást, bőséges tárkapacitást biztosít a névjegyzéknek és az SMS-eknek és gyorsabb, nagyobb teljesítményű böngészőt kínál, ráadásul az FM rádió, a jól navigálható MP3-lejátszó és az SD kártyák támogatása révén a Motorola GLEAM+ gazdája bárhol meghallgathatja kedvenc számait.

A mindössze 105 gramm súlyú telefon áprilistól kapható a T-Mobile Magyarországnál, bruttó 30 900 forinttól.

Hozzászólások