Ufó, rohamrendőr és jógázó LMP-s az Orbán-család adventjén

Ufó, rohamrendőr és jógázó LMP-s az Orbán-család adventjén

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
nyüzsi

Történt pedig, hogy a Miniszterelnök Úr ismét feldobta a labdát a fránya photoshop-mágusoknak.

Történt pedig, hogy a Miniszterelnök Úr ismét feldobta a labdát a fránya photoshop-mágusoknak. Orbán Viktor Facebook oldalára felkerült egy fotógaléria, amelyen az Orbán-család szűk, meghitt családi körben, közös zenéléssel, pogácsával és egy profi fotóssal ünnepelte meg Advent első vasárnapját, mely a múlt vasárnapra esett. Talán emlékeznek még, a téma legparádésabb feldolgozása a legendás Lakat T. Károlyhoz köthető, aki 2005-ben, még Gyurcsány Ferenc miniszterelnökségének idején egy meghitt, bensőséges, fahéj illatú karácsonyi dupla riporttal jelentkezett a Gyurcsány és az Orbán-család nappalijából. Erről annak idején egykori főszerkesztőnk, Gavra Gábor is megemlékezett a Magyar Narancs hasábjain.

Akkor még nem volt ilyen fejlett a photoshop-technológia, ellenben a mával. Így kicsivel azután, hogy az Origo galériát jelentetett meg a miniszterelnöki család adventjéről, máris megjelentek az interneten a téma kortárs népművészeti feldolgozásai. Előszor az eredeti kép:

Adventezik az Orbán-család
©

A tumblr belterjes poénjaitól megkímélnénk Önöket, úgyhogy itt a legteljesebb verzió, Edömértől. Rajta a legújabb mémek egyike, a paprikaspréző amerikai rendőr. Különösen ajánljuk az apró részleteket!

Kicsit több a vendég
©
Hozzászólások