szerző:
hvg.hu

A sportos szabadidőautók közt Milanóban a Nissan Murano vitte el a pálmát és a megtisztelő "Világ legszebb autója"-díjat. Az építészekből, művészekből és formatervezőkből álló zsűri ugyanebben a kategóriában a Pathfindert a második helyre sorolta.

A sikereken és a kedvező értékesítési tapasztalatokon felbuzdulva a Nissan Italia a Murano egy speciális Grand Turismo névre keresztelt változatának forgalmazását kezdte meg különleges ízlésű vevői számára.

Olaszországban hódít a Murano
A Murano már eddig is gazdag felszerelése mellé a Grand Turismo olyan további elemeket vonultat fel, amelyek lehetővé teszik, hogy az autó egy további lépést tegyen a luxus irányába: 20 hüvelykes 10 küllős könnyűfém kerekek, alacsony profilú, 275/40 R20 méretű gumiabroncsokkal, Siemens VDO-Dayton szórakoztató elektronika DVD/MP3 lejátszóval, két 7 hüvelykes LCD-monitor az első ülések mögött, továbbá a DVD-lejátszó képeinek megjelenítési lehetősége – a jármű álló helyzetében – a navigációs rendszer képernyőjén is, Bose hi-fi rendszer 6 hangszóróval és mélynyomóval, teljes bőrkárpitozás és Alcantara belső.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!