szerző:
MTI

126 millió euróval, azaz 34,7 milliárddal forintot nyert meg egy rendkívül szerencsés játékos a spanyol lottó jackpotjátékán - olvasható az Euromillions nevű játék hivatalos honlapján.

A pénteki húzás főnyereménye pontosan 126 millió 231 ezer 764 euró. A nyertesről mindössze annyit tudni, hogy egy madridi bevásárlóközpontban vette meg a mesés gazdagságot jelentő szelvényt.

A jelenlegi rekordnyereményt megelőzően már többeket tett gazdaggá az Euromillions: 2006-ban két francia és egy portugál játékos osztozott a 183,5 milliós jackpoton, 2005-ben pedig egy ír nő nyert egymaga 115 milliót.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!