szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

Félresikerült a Fülöp-szigetek legutóbbi idegenforgalmi kampánya. Szerdán le kellett kapcsolniuk a frissen elkészített weboldalt, amely a szigetországot népszerűsítette, az internetes cím ugyanis kísértetiesen hasonlított egy pornóoldalra.

Ha valaki figyelmetlenül gépelte be, a Fülöp-szigetek szépségei helyett buja fotókba botlott. Ezért döntött az idegenforgalmi tárca a honlap lekapcsolásáról.

A minisztérium közölte, hogy változtatnak az internetes címen, és hamarosan ismét elérhető lesz az oldal. A bírálók szerint hiba volt a régi weboldalt megszüntetni. A tárcánál azt mondják, a régi oldalak tartalmának nagy részét átvették - igaz, számos hibára bukkantak, amelyeket most kijavítanak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!